STRIKKEUNIVERSITETET

Strik 2 – nr 1721 – 1600,-

Tiderne: Mandage med start den 11/9, derefter den 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 23/10, 30/10.

Louise Klindt

louise klindt

Køb din plads her

Strik 2: – 21 lektioner (1721)

Du er allerede en god strikker og har strikket i mange år, men du har ikke fået en systematiskundervisning i strik. Derfor er der sikkert teknikker og metoder, som du har stor erfaring med og andre, som du er relativt uerfaren i.

Målet med Strik 2 er få et godt fundament til at arbejde selvstændigt og skabende med håndværket. Vi arbejder med teknikker som jacquardstrik, gobelinstrik, hulmønstre, neverkont og lænkestrik. Du lærer også forskellige kanter, opslagninger og aflukninger, som er hjælp til god montering.Og vi syr maske- og madrassting. Vi studerer strikkeopskrifter på dansk og på engelsk, ligesom vi arbejder med farve- og materialelære. Målet er at blive en god og kreativ håndværker.

Der er en hjemmeopgave til hver gang. Det er ikke noget krav, at du sætter tid af til den. Men du får selvfølgelig mere ud af kurset, hvis du arbejder med hjemmeopgaverne.

Kurset består af 21 lektioner fordelt over syv aftener. En mindre udgift på ca. 25 kr. til materialer og kopier må påregnes.

Louise Klindt

Jeg  kunne strikke, før jeg kunne læse, så strikning har altid været med mig. I 1984 blev jeg håndarbejdslærer på Håndarbejdets Fremmes Seminarium 1984 og i 2000 cand.pæd. i tekstile fag på Danmarks Pædagogiske Universitet.

Jeg arbejder især som underviser i håndarbejde og som oversætter og redaktør af bl.a. strikkebøger. Jeg er også medforfatter til Politikens Store Strikkebog og Politikens Modeleksikon. I de seneste år har jeg udviklet min egen virksomhed med hjemmeside, strikkekurser og strikkekits. Læs mere påwww.louiseklindt.dk.