Foredrag og miniworkshop

“Refugium/design og teknikker”
Fredag 13:00 – 16:00

Katrine Wohllebe

Køb foredrag/workshop

“Refugium/design og teknikker”:
Foredrag om en designproces med efterfølgende mini-workshop

Kort tid før Knitwork 2017 løber af stablen, udkommer Katrine Wohllebes tredje hæfte med strikdesign med titlen Refugium – strik til rolige stunder. Ved dette kombinerede foredrag og workshop fortæller Katrine om processen med at designe kollektionen.

Efter foredraget får du lejlighed til at prøve nogle af teknikkerne og mønstrene fra modellerne. Katrine har i denne omgang bl.a. arbejdet meget med dominostrik på usædvanlige måder, og som altid har der været stort fokus på leg med farver.
Desuden demonstreres særlige teknikker som fx vendepinde, strikket opslagning, hestetømmekant m.m.

Du vil kunne se og prøve alle modellerne både fra den nye kollektion og fra Katrines tidligere udgivelser Sand – strik med inspiration fra stranden og Nirvana – seks stykker farverig strik.

Medbring pinde i tykkelse 3 + 3½ + 4 + 5 + 5½ mm (disse benyttes i modellerne).
Garn til prøver samt teknikkompendium udleveres på kurset.

Katrine Wohllebe

Sprognørd og strikkoman. Oversætter, underviser og designer inden for håndstrik. Har udgivet hæfterne Nirvana – seks stykker farverig strik og Sand – strik med inspiration fra stranden og har netop nu hæftet Refugium – strik til rolige stunder på vej.

Aktiv i garn- og strikkemiljøet siden 1990’erne først som hobbyist, senere professionelt. Medlem og tidligere formand for foreningen Gavstrik. Medlem af foreningen Danske Strikdesignere. Arbejder for et godt liv med masser af strik – for så mange som muligt.

Facebook, Instagram og Ravelry: Goodlifeknitting

www.goodlifeknitting.dk