WORKSHOP

fredag 28. sept. 15,30 til 18,30

Katrine Wohllebe

Køb plads her

Farveforløb i jaquard

Jaquard, fairisle og flerfarvestrik er betegnelser, der alle dækker den samme teknik, hvor man (oftest) strikker glatstrik med flere farver på samme tid. På denne workshop arbejder vi med forskellige varianter af mønstre, strikning med dominans og særligt med sammensætning af farver.

Sværhedsgrad 2-3

Medbring 6 farver garn i samme tykkelse fordelt på 2 forskellige farver og hver farve i en lys, mellem og mørk tone (fx lyseblå/mellemblå/mørkeblå og lys orange/mellem orange/mørk orange). Desuden rundpind eller strømpepinde som passer til garnet samt 1-2 numre tykkere. Derudover er det en god idé at have papir, skrivegrej og strikketilbehør ved hånden (fx markører, saks og nål).

For kompendium betaler hver deltager 30 kr.

Katrine Wohllebe

Sprognørd og strikkoman. Redigerer, oversætter, underviser og designer inden for håndstrik.
Elsker farver og spændende strikketeknikker.
Har udgivet hæfterne “Nirvana – seks stykker farverig strik”, “Sand – strik med inspiration fra stranden” og “Refugium – strik til rolige stunder”. Et nyt hæfte er på vej med arbejdstitlen “Tang – strik med smukke mønstre”.

Har været aktiv i garn- og strikkemiljøet siden 1990’erne først som hobbyist, senere professionelt. Arbejder for et godt liv med masser af strik 😊

Facebook, Instagram og Ravelry: Goodlifeknitting