STRIKKEUNIVERSITETET

Strik 1 –  nr 1811 – pris 1600,-

Tiderne: 7 mandage start den 16/4, 23/4, 30/4, 7/5, 14/5, 21/5, 28/5

Kristina Jensen

Køb plads her

STRIK 1 – 21 LEKTIONER (1811)

Strik 1:

Undervisningen på Strik 1 er for begyndere eller strikkere, som har holdt en længere pause.

Vi arbejder med enkle modeller som halstørklæder, vanter, sjaler og sokker. Modellerne varieres i forskellige sværhedsgrader, så de passer til den enkelte.

Vi arbejder med forskellige mønstre som perlestrik, rib, flerfarvestrik og hulmønstre. Du lærer noget om at læse og forstå opskrifter, og vi arbejder med farve- og materialelære.

Målet er få lært nogle af strikkehåndværkets mest grundlæggende principper.

Kurset består af 21 lektioner fordelt over syv aftner. En mindre udgift på ca. 25 kr. til materialer og kopier må påregnes.

Kurserne afholdes i Knitwork Kitshop, Østerbrogade 224 2100 Kbh Ø (250 meter fra  Svanemøllen station og 25 meter fra buslinie 1A)

Kristina Jensen

Uddannet Mensendiecklærer i 1988; eget studie med privatundervisning i 14 år. Undervisning på Mensendieckskolen i 3 + 2 år.

Strikkeerfaring:

Lærte at strikke i 2. Klasse af Fru Overgaard. På trods af det blev jeg ved med at strikke.
I 70’erne strikkede jeg kærestesweater med pladegarn og strømper til min far og bror.
I 80’erne strikkede jeg bomuldstrøjer – en enkelt eksisterer endnu: flagermusærmer og bred bådudskæring (jeg elsker den!).
I 90’erne strikkede jeg børnetrøjer;
i 00’erne strikkede jeg huer, halstørklæder og sjaler (og opdagede fornøjelsen ved at sidde sammen med andre strikkere). I dag strikker jeg hele tiden: sweatre, trøjer, cardigans, ponchoer, strømper med meget mere. #nevernotknitting #neverenoughtimetoknit

For fem år siden begyndte jeg at gå på workshops rundt omkring, og jeg har tagget Louise Klindts strikkekurser 3, 2 og 4 ( i den rækkefølge).

Jeg er den ene halvdel af Knitwork.dk og har arrangeret strikkefestivaler, strikkecafeer og andre strikkerelaterede events i tre år.

Jeg glæder mig til at undervise på Strik 1, og håber at kunne formidle hvor sjovt og givende (og ind imellem besværligt og kedeligt) det er at strikke.