STRIKKEUNIVERSITETET

Strik 4 – nr 1741 – 1600,-

Tiderne: Onsdage med start den 13/9, derefter den 20/9, 27/9, 4/10, 11/10, 25/10, 1/11.

Louise Klindt

louise klindt

Køb din plads her

OBS UDSOLGT!

Strik 4: 21 lektioner (1741)

På Strik 4 er for meget erfarne strikkere og nørder, og det forudsættes, at du er hjemme i strikkehåndværkets grundlæggende teknikker og metoder.

Vi arbejder med mere avancerede strikketeknikker så som dobbeltstrik med forskellige mønstre på de to sider, vendestrik og tofarvet patent med henblik på at bruge dem i designprocesser.
Vi udvikler egne mønstre og arbejder med komposition, farve- og materialelære. Kurset tager udgangspunkt i deltagernes forudsætninger og ønsker, og vi sammensætter forløbet i fællesskab den første gang. På den måde har man mulighed for at gå på Strik 4 flere gange.

Der er en hjemmeopgave til hver gang. Det er ikke noget krav, at du sætter tid af til den. Men du får selvfølgelig mere ud af kurset, hvis du arbejder med hjemmeopgaverne.

Kurset består af 21 lektioner fordelt over syv aftner. En mindre udgift på ca. 25 kr. til materialer og kopier må påregnes.

Strik 4 er for strikkere, som har gennemført Strik 2 eller tilsvarende systematisk undervisning.

Louise Klindt

Jeg  kunne strikke, før jeg kunne læse, så strikning har altid været med mig. I 1984 blev jeg håndarbejdslærer på Håndarbejdets Fremmes Seminarium 1984 og i 2000 cand.pæd. i tekstile fag på Danmarks Pædagogiske Universitet.

Jeg arbejder især som underviser i håndarbejde og som oversætter og redaktør af bl.a. strikkebøger. Jeg er også medforfatter til Politikens Store Strikkebog og Politikens Modeleksikon. I de seneste år har jeg udviklet min egen virksomhed med hjemmeside, strikkekurser og strikkekits. Læs mere på www.louiseklindt.dk.