WORKSHOP

Rundt og rundt og rundt

Lørdag 12:30 – 15:30

Vithard Villumsen

Køb workshop:

Rundt og rundt og rundt

(begynder)

Overvind  din frygt for at strikke rundt og afprøv andre måder at gøre det på. Vi skal strikke rundt på strømpepinde, med  en kort rundpind, med  en meget lang rundpind og med  to rundpinde. Vi skal  strikke et halsrør efter en opskrift på halsrør og matchende håndledsvarmere.

Deltagerne skal medbringe et par nøgler garn til ca. pind 6. Et sæt strømpepinde, en 40 cm. En rundpind, en 60 cm rundpind og en rundpind på minimum 100 cm, alle i en størrelse, der passer til garnet.

Vithard Villumsen

Vithard er strikkedesigner, fiber- og tekstilkunstner, og så er han  den  ene  del af dommerduoen i Den Store Strikkedyst. Han strikker stort set altid og har arbejdet professionelt som strikkedesigner de sidste 10 år. Han har lavet  designs til flere garnfirmaer, strikkebladene og DR.

Med fødderne solidt plantet i den  skandinaviske strikketradition er Vithard optaget af at undersøge og udforske, hvad strik er og hvad strik kan.
Vithard søger hele tiden ud mod  kanten, for at undersøge, hvad der lader sig gøre  med  to pinde og noget tråd.

Vithard spinder også og har spundet både traditionelle garner og højst utraditionelle, f.eks. garn  der vokser karse ud af.

Vithard er en erfaren underviser, og møder kursisterne med  ro, respekt og tålmodighed. Han holder foredrag og afholder kurser i både ind- og udland, såsom Japan, Amsterdam, Canada og USA.

Han er konstant på udkig  efter nye inspirationskilder, mens han arbejder på ideer  til strikkekits og opskrifter, som han  sælger på Ravelry og på hjemmesiden: www.vithard.dk