Den første Garn & Cocktails

Fredag aften arrangede vi den første Garn & Cocktails-event (men bestemt ikke den sidste!) På Bageriet i Ryesgade mødte 25 glade deltagere op med strikketøjet i poser og tasker. Parate stod David, bartenderen, Kim Jezus, DJ-en og Carsten, Knitwork arrangøren og tog i mod og viste på plads.

Carsten bød velkommen og fortalte lidt om stedet og aftenens program. David blandede skønne cocktails aftenen igennem,  Jezus fyldte rummet med musik som underlag for den livlige samtale mellem alle de strikkende. Vejret var vidunderligt på Nørrebro – fuldstændigt passende til de forskellige drinks vi kunne vælge imellem

Godt 1½ time inde i aftenens program fortalte Marie Horn, som har bloggen monners.dk om sig selv, sin blog og sine projekter. Hun fortalte blandt andet om sin strikketaske (man kan købe mønster, kit eller en færdig taske via hendes blog), om sit samarbejde med White Nile Cotton, hvor hun laver opskrifter til karklude og gæstehåndklæder og andet godt til det skønne bomuld fra Uganda.

Efter Maries fortælling snakkede vi videre, strikkede og drak cocktails og hyggede gevaldigt!

Det bliver ikke sidste gang vi arrangerer cocktailparty med strik – den første opfordring til at gøre det til en årlig begivenhed blev givet lørdag eftermiddag :-)