I lørdags havde vi Garnbanko i DGI-byen. 350 deltagere havde købt billet til vores arrangement. Der var udsolgt!

Dørene til salen skulle åbne kl 15, og allerede kl 14 begyndte folk at ankomme. Forhallen fyldtes langsomt med strikkende kvinder (og et par mænd).
I salen havde vi fire stande: Nørkleriet, Kratte.dk, Lise Lundberg Strik og Woods by Kjeld.
Vi åbnede dørene lidt før, tog i mod billetter og solgte ekstraplader, for gevinsterne ved garnbanko er heldigvis eftertragtede.

Hovedgevinsten var denne gang i sejltur til Oslo med indgangsbillet til Oslo Strikkefestival 6.-8. september 2019. De øvrige gevinster var et kursusforløb på Strikkeuniversitetet, adgangsarmbånd til Knitwork19, skønne garnpræmier fra Hobbii, Lise Lundberg Strik, Fredsminde Unika Design og Nørkleriet, som også leverede lækre strikke- og hæklebøger til gevinstbordet.

KL 16 gik vi i gang med spillene, og gevinsterne blev delt ud til de heldige vindere.

I den første pause havde vi besøg fra Strik-designuddannelsen på Københavns Professionshøjskole: Jytte Pallinsgård og Eva Grout fortalte om at gå på uddannelsen og havde lavet en udstilling af nogle af de projekter, de arbejder med. Læs mere om uddannelsen https://ucc.dk/tekstilformidleruddannelsen/strikdesign-handvaerk-og-formidling

I pauserne blev de fire stande også godt besøgt – det er godt at strække benene, og herligt at kunne kigge på garn og andre lækre sager imens.
Efter den lidt længere pause havde vi Kim Jezus til at akkompagnere os til Strikkesangen – det er [nu] en tradition, at vi synger sangen ved Garnbanko-arrangementer.
Du kan høre og se den på Youtube her

Vores eget Garnbanko er det altid det første spil efter pause. Det er en udfordring for både opråberen og deltagerne, og med så mange deltagere skulle der råberes højt af række-kontrolløren, når der blev råbt banko.
Det sidste spil blev sat i gang klokken lidt i 19, og da vinderen – Laura – var fundet, sagde vi tusind tak for en fantastisk aften i DGI-byen.
Næste omgang Garnbanko er på Bornholm den 10. april på Rønne Bibliotek, den 23. maj i Kulturhus Indre by, og i DGIbyen i Aarhus i forbindelse med Garnstafet 2019.

VI glæder os!