I sidste uge havde vi for 7. gang (tror jeg) garnbytteaften på Salonen. Vi var denne gang en 8-10 deltagere, vi har været flere og færre alt efter årstid og vejrlig.

Konceptet er så enkelt, som det kan blive: kom med garn, som du ikke længere har lyst til at strikke af/eller blevet træt af/bare gerne vil af med. Byt til noget andet garn hos en anden deltager og gå hjem med følelsen af at have fået nyt garn!

Nogle forærer også noget garn væk, det må man meget gerne, men det er ikke forventet :-) Man kan heller ikke forvente at få garn foræret, og det er allerhyggeligst hvis man har lidt byttegarn med. Men det er bestemt ikke et krav. Og i øvrigt kan man godt ‘fortryde’ og gemme noget af sit byttegarn ned i tasken igen.

De fleste af os har strikke- eller hækletøj med til ‘mellem bytningerne’. Hver i sær lægger det medbragte garn ud på et bord eller en stol, og så går man en runde med jævne mellemrum og ser på de forskellige byttemuligheder. Man må gerne se med fingrene!

Da vi jo er hos Annemette på Salonen er der rig mulighed for både kaffe/the/sodavand etc og der er som regel også gode kager at styrke sig på. En ostemad kan man som regel også få, men kast et blik på menukortet, når du kommer.

Den næste garnbytteaften er aftalt til onsdag den 6. marts 2019 kl 19 – 21. Vel mødt og byt godt!

/kristina

Photo by Anne-Marie Pronk on Unsplash