I den forgangne weekend var knitwork.dk på tur til Solskinsøen. Dels for at besøge familie, dels for at deltage i Strik Bornholm.IMAG1625 (1)

strikbornholm1

Jeg var tilmeldt to workshops, Ditte (datter og Knitwork Team Medlem) var tilmeldt en, og Carsten skulle knitworke og arbejde på diverse #knitwork16 projekter.
Vejret var med os – Solskinsøen! – og de i alt tre workshops vi deltog på var fantastiske, vi kom begge hjem beriget med ny lærdom. I Nordlandshallens cafe sad Carsten og arbejdede, og mødtes med mange standholdere, undervisere og strikkere, som kom forbi hvor han sad. Både Ditte og jeg kastede os ud i lystighederne blandt de dejlige tilbud, som de forskellige stande havde.

IMAG1616 (1)Der blev indkøbt (mere) garn; noget dejligt strømpegarn og en fantastisk alpaka, som Strikke Stouan havde importeret fra USA.

Carsten og jeg fik også tid til at spise frokost på Allinge Røgeri, hvis saltstegte sild næsten står mål med dem Carsten steger til familiefrokosten! Og vi var forbi Teglkås havn, hvor jeg må se på havet, hver gang vi er på Bornholm.

IMAG1628 (1)

 

 

 

 

Vi havde alle tre en dejlig festivaloplevelse, og nu glæder vi os til at #knitwork16 løber af stablen i sidste weekend af september.

Vi ses!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *