Tak for i år!

Der var som sædvanlig utrolig meget arbejde op til. Under festivalen havde jeg en fornemmelse af ikke at sidde ned eller stå stille i tre dage. Men jeg var også fyldt en en glad følelse.
Den fjerde knitworkfestival er den gladeste festival indtil nu. Fra vi åbnede fredag eftermiddag kl 15 til vi lukkede søndag eftermiddag, to døgn senere, blev jeg mødt af en lind strøm af glade og venlige festivalgæster ved min plads i billetkontoret.

Mit ambitionsniveau og mine nervøse bekymringer om det ville lykkes for os igen er omtrent lige store. Vi vil gerne lave den fedeste festival indtil nu, og vi vil gerne gøre alle deltagerne, både dem der arbejder med os og dem der bruger os – glade. Jeg synes selv at det lykkedes i år.
Hver gang jeg slog et smut ind igennem kulturhuset, blev jeg mødet med glade ansigter, hyggelige bemærkninger og store smil.

Vores gruppe af frivillige gjorde igen et kæmpe stykke arbejde for at alt skal klappe og fungere, og vi kunne ikke lave så god en festival uden deres indsats. Det er en stor fornøjelse og det er med stor taknemmelighed, at vi hvert år tager imod deres arbejdsindsats!

Vi var trætte og glade mandag eftermiddag, da vi satte os Under Uret og spiste smørrebrød. Det har vi gjort hvert år (forskellige steder), så nu er det heldigvis en tradition. Det er også den dag, vi starter planlægningen af den næste festival.

5års Jubilæumsfestival

Næste år har vi 5års jubilæum som festivalarrangører. Dét skal fejres. Og det gør vi naturligvis ved at invitere til #knitwork19, som er den samme hyggelige knitwork-fest som de foregående år med nye tiltag, nye sideevents og nye ideer.

Vi har lagt et overordnet program for festivalen. Vi har som de andre år workshops både fredag og lørdag. Søndagen har vi dedikeret til videndelingcafeer.
Det er et koncept vi har startet i Knitworkbutikken, og det går i al sine enkelhed ud på at dele sin videnmed andre strikkere og hæklere.
I butikken er det en dag om måneden, hvor man som videndeler har en timestid til at vise og eller fortælle om en teknik, en opskrift, en model eller noget andet man har lyst til at give videre.
På festivalen laver vi flere videndelingcafeer, så har du lyst til at være med, så send en mail til Kristina@knitwork.dk. Skriv kort om dig selv og det du gerne vil videndele.

De øvrige planer har endnu ikke forladt tegnebordet og notesbogen, så dem vil vi fortælle mere om på et senere tidspunkt.
Men som altid: har du ideer, forslag eller andet du vil dele med os, så skriv gerne en mail til os på mail@knitwork.dk. Vi læser og svarer mails så hurtigt som vi overhovedet kan.

Mange festivalhilsner
Carsten og Kristina

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *