#Knitwork2017 Strikkemaraton
af Anne Larsen

24 timer, 14 strikkere, 8 nøgler garn og 1 rundpind str. 5.

Lørdag d. 30. september kl. 13 begyndte strikkemaratonen ved KnitWork 2017.
Ideen blev skabt året før, da en flok strikkere snakkede om, at det kunne være sjovt med en eller anden event til 2017 strikkefestivalen. Knitwork arrangørerne hoppede med på ideen og så var det bare om at få folk til at tilmelde sig.

Der var lidt begyndervanskeligheder, men det endte med at der var en del der meldte sig på ved indgangen og der blev strikket på livet løs. Garnet fandt vi i Uldstedets 3 stålkurve og rundpinden stod Fox & Jane for. Der blev slået ca 300 masker op og så var det kun fantasien der satte grænsen. Der var perlestrik, huller, snoninger, ret og vrang masker i et stort mix, og der blev brugt 8 nøgler garn i  forskellige farver.

Vi var ret spændte på om der var flere end 3 strikkere, der meldte sig til nattevagten, men efter mange forespørgsler blev det til de 3, der havde forberedt sig med soveposer, liggeunderlag, lidt til den søde tand og lidt til at varme sig på.
Carsten var der hele natten for at holde vagt – han forstod at holde os vågne natten igennem når han sov – og Kristina kom med rundstykker og yoghurt til morgenmad så vi fik lidt at styrke os på. Anne – strikker kl. 8 søndag morgen –  blev budt velkommen med hurra, så natholdet kunne få sig en lille pause.

Og så fortsatte strikningen ellers søndag indtil kl. 13, hvor der blev heppet på Tine Binzer, der skulle lukke strikketøjet af. Da den sidste maske blev lukket af sprang champagneproppen og indsatsen blev fejret med maner.

Det blev til et lille tæppe der bliver doneret til Frirum i Psykiatrien, hvor vi håber det bringer varme til modtageren.

Tak til alle der gav deres tid og indsats med til at projektet kunne lykkes og vi glæder os til næste år, hvor vi gentager successen med små ændringer – ikke mere nat-strik :-D

Tak til:

Emilie Fauerskov

Nina Larsson

Britt Johansen

Solveig Rungsted

Charlotte Christensen

Amanda Larsen

Lene Justesen

Birgit Bylov

Anne Ørskov

Kristina S Danielsen

Tine Binzer

Lone Hansen, Anne Larsen og Tine Sørensen (tovholdere og natstrikkerne)

 

Efterskrift

Vi glæder os over at vores deltagere på festivalen selv byder ind med gode ideer.

Knitworkarrangørerne siger tak for ideen, eventet og indsatsen.

/Carsten & Kristina