Kni

Søndag kørte vi den første Knitwork Bus Tour til Køng Museem for at se udstillingen “Mangfoldig Strik”  hvor seks udstillere har deres forskellige strik ophængt.

Udstillerne er: Charlotte Kaae, Vivian Høxbro, Annette Danielsen, Stine Leth, Cathrine Cahrs og Woolspire/Espen Gadsbøll.

Vi tog afsted fra busholdepladsen ved DGI-byen (som ligger på Ingerslevsgade) med i alt 17 deltagere. Vi havde en eminent god chauffør fra SoliBusser, som kørte sådan at ens kaffekop ikke væltede og man kunne strikke hele vejen til museet!

Deltagerne fik en Knitwork Goodie Bag Festivalbogen og Knitwork signaturgarn , og fik i tilgift en gave fra 123strik.dk – et lille karkludekit

knitworkPå museet blev vi modtaget af Vivian Høxbroe, som fortalte om sine Nattrøjer, sine retstrikkede moduler, masai-strik og meget andet godt.

I rummet med Charlotte Kaae’s værker, var nogle stykker der talte længe om magiske nøgler, krydret strik, og hvordan farver kan ses og sættes sammen på mange måder og give nye indtryk med ganske små ændringer.

I cafeen var der kaffe og kage (og tilladelse til at spise de medbragte madpakker!). I museets anden afdeling var der udstilling om bygningens tidligere liv som hørspinderi/væveri, og der var udstillet smukke vævede eksempler på linned, damask og andre herligheder.

Efter et par timer vendte bussen hjem til busholdepladsen. Knitwork takker for en hyggelig dag, og vi glæder os til den næste tur, som er 22. maj.