Tirsdag var den første popupstrik i efterårssæsonen, og vi var så heldige at få lov at come ‘back stage’ på Det Ny Teater. Sæsonen er ikke startet, men prøverne til deres nye forestilling Anything Goes er i fuld gang. 41 poupstrikkere var mødt op til denne aftens arrangement.

kristian

Vi blev mødt af en af teatrets faste rundvisere, skuespiller og musical performer Kristian Jensen, som har spillet i fire sæsoner på teatret, blandt andet i Love never dies og Jekyll & Hyde.
Teatrets administrationschef Mette Wøhlk Veneman bød os også velkommen og havde sørget for kaffe til os i teaterkælderen efter rundturen i teatrets foyer og i salen.

Kristian førte os op ad den fine trappe (som er en kopi af Operaen i Paris) og derefter på balkonen, hvor vi sad og strikkede, mens han fortalte historier om teatrets tilbliven og de første mange års direktører og repertoire.

det ny

Da vi havde fået mange og gode historier (også om Alberti!), gik vi ned i teaterkælderen, hvor der var the og kaffe og flere historier. Vi fik også en lille rundtur på Sceneriet, hvor der dels spilles små forestillinger, dels er udstilling af kostumer af teatrets store forestillinger.

Alt i alt en rigtig dejlig aften med en fantastisk historiefortæller (alle de søde damer, som sagde farvel til mig ved aftenens slutning, nævnte ham!), spændende historier, et flot teater, og et hyggeligt strikketræf ved kaffebordet.

Vi glæder os til næste gang, som er 8. September.
/kristina

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *