Vi har netop afsluttet den sociale Knit-Along Sammensurium. Det var en knit-Along i fire dele, som bliver til et smukt sjal, når kanten er strikket færdig. Sjalet er designet af Sisse Chytræus /Nørkleriet, og vi startede i oktober med del 1, og sluttede i denne uge med del 4.

Da vi fik ideen til at lave knit-along på cafeer i København, besluttede vi meget hurtigt at udvide og invitere strikkecafeer med over hele landet. Vi har haft fornøjelsen af at strikke sammen med 21 tovholdere og deres strikkegrupper rundt omkring i landet. På Knitworks hjemmeside kan man se spredningen af de deltagende strikkegrupper. Det er jo som udgangspunkt altid hyggeligt at mødes på en strikkecafe, og det er særligt sjovt, når alle strikker på det samme projekt efter samme opskrift. Det var muligt at købe kits til sjalet, men der var også opfordring til at strik-fra-eget-garnlager, og det er der kommet mange spændende og smukke farvekombinationer ud af. Sisses opskrift med fire forskellige teknikker opfordrede til at vælge mange farver med opmærksomhed på kontrast og synlighed.

Opskriften blev delt ud på strikkecafeerne tirsdag aften kl 19, og der var mulighed for at stille spørgsmål til opskriften online, da vi sad med både facebookgruppe og mail åben. Efterfølgende blev opskriften lagt ud flere steder: i Sisse’s Sjaler-gruppen på facebook og på både Knitworks og Nørkleriets hjemmesider. Den er også til afhentning i Knitworkbutikken.

TønderingÅrhus
GarnoteketSvendborg
LaUnoDesignVarde
NordmarksgårdenRoskilde
Wilmas StrikkecafeSønderborg
Voldborg Hede GårdenVojens
Herbst textilSakskøbing
onsdags strikkecaféTjæreborg bibliotek
Strikke- og hæklecafe Bramming Bibliotek
SjalspigerneDianalund
Strikkecafeén Haarby bibliotek
Esbjerggarn I/SEsbjerg N
Strikkeglad altid gladRingkøbing
Butik VibseredenOdder
Damms GårdFelsted
SjalsSisserneOnline
de tabte maskerHøjbjerg
Garnhulens tirsdags strikkeklubSønderborg
SpinderokkenNæstved
IdebodenSlagelse

Det har været fantastisk at strikke sammen med ca 200 strikkere rundt omkring i landet fire tirsdage i løbet af efteråret og vinteren. Sisse, Lotte (som er administrator i Sisse’s Sjaler-gruppen) og jeg har haft stor fornøjelse med at organisere og arrangere de forskellige strikkecafeer her i København. Når sjalerne efterhånden bliver færdige i løbet af de næste par uger, opfordrer vi til at lægge billeder op på Instagram.

Knitwork trækker lod om to indgangsbilletter til #knitwork19 (27.-29. september i København) blandt delte billeder af det færdige sammensuriumsjal. For at deltage i lodtrækningen skal billedet tagges med #Sammesurium #knitworkdk og #nørkleriet .
Lodtrækningen finder sted i mandag den 4. marts.Vi glæder os til at se rigtig mange billeder af Sammensuriumsjalet.

Den sidste aften blev vi spurgt, om der ville blive organiseret en ny social Knit-Along. Sådan en opfordring, kan man jo ikke sidde overhørig, så Sisse, Lotte og jeg har aftalt et planlægningsmøde i den nærmeste fremtid. I hører nærmere, når vi har fået ideen på plads.

Tak fordi, I deltog i den første sociale Knit-Along som altså ikke bliver den sidste.

2 replies
 1. Karen Sillemann
  Karen Sillemann says:

  Jeg ville meget gerne have været med, men var ikke klar over at der var en gruppe i Roskilde?
  Skolen navn må være en fejl, for der er ingen Nordmarksskole i Roskilde, der er en Nordgårdsskole, hvis det kan være den.? Ellers en skide god ide!
  Hilsen Karen.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *