Kære venner,

Knitwork er i stadig udvikling!

Vi tilføjer nye events og arrangerer ikke kun festivaler og master class, tour’e og strikkecafeer. Nu vil vi også have en blog!

Hvorfor nu det? spørger du måske, kære læser. frupinderklar

Efterhånden går en del bloggere væk fra den skrevne blog for at bruge mediet Instagram til at billede-blogge. Det gør vi på Knitwork også. Besøg os på Instagram  på knitworkdk :-)

Alligevel synes vi at bloggen har sin berettigelse. Her kan der skrives kortere og længere historier. Bloggen er tænkt som et supplement til nyhedsbrevet, hvor vi skriver nyhedsopdateringer som at billetsalget til den københavnske strikkedyst på Knitwork Light 9. april på Biblioteket i Nordvest er gået i gang, eller at vi har en lille hyggelig strikkecafe på Gedigen Kaffe søndag 13. marts kl 14-17.

strikketøj til program

Vi har altså tænkt os, at denne blog løbende fortæller om Knitworks arrangementer. Men vi har også lyst til at deltage i debatten på nettet om strik (og håndarbejde), og den glæde som håndarbejde giver udøveren.

Denne lyst bringer nemlig et andet og vigtigt element ind i det at lave og have en blog: at netværke. At kommunikere med andre, som har den samme interesse for håndarbejde, som vi har.

At skrive blogindlæg handler også om at blive inspireret af andre, og foruden forhåbentlig at være til inspiration for nogen, og – måske i særlig grad – fordi det giver en mulighed for at netværke (knitworke). Det er netop essensen af vores vision og mission med Knitwork.

logo

Vores VISION: Knitwork er netværk med garn.

Vores MISSION er:

At arrangere events som giver mulighed for møde mellem strikkere og de der hækler, gimper, knipler og på anden måde bruger hænderne i håndværket med garn som grundlag for kreativiteten.
At styrke viden om og glæde ved håndarbejde.
At være med til at huske og at lære gamle [strikke]teknikker
Vi bliver glade for jeres kommentarer til indlæggene, og du er også til enhver tid velkommen til at skrive til os på mail@knitwork.dk

cb kristina

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *