Knitworkfestival Styregruppe

Blive en del af Knitworkfestivalen og ansøg om at komme i styregruppen

Kære knitworkven,

Der er ikke lang tid til vi ses på den femte festival, og vi glæder os. Programmet er

færdigtilrettelagt, og er – synes vi selv – spændende og varieret.

Vi har nu arrangeret festival sammen i 5 år, og det er er stort og fantastisk arbejde. Vi har i årenes løb fået mange forslag til aktiviteter, både på og udenfor festivalen, og mange af disse forslag er blevet realiseret.

En del af knitworks vision og mission er jo netværk, og nu vil vi invitere dette netværk til at være med til at sætte præg på næste års festival. Derfor opretter vi en styregruppe, hvor de, der har lyst, kan deltage.
Grunden til vi vil have en styregruppe, er at vi vil sikre at udvikle Knitworkfestivalen, så der hele tiden kommer nye ideer, at så mange som muligt bliver inddraget og at festivalen favner alle slags. Derfor tænker vi at styregruppen skal være så mangfoldig som mulig og det vil vi kigge efter, når vi vælger medlemmer.

For at være med i styregruppen, beder vi dig sende denne survey/ansøgning med en kort beskrivelse af dig og dine garn-relationer. Du behøver ikke have erfaring med hverken festival eller styregruppe.

Når #knitwork19 festivalen er færdig, sætter vi en dato for det første styregruppemøde. Mødet er berammet til en dag i løbet af ugerne 44 og 45.

Mange garnlige hilsner

Carsten og Kristina