Tøndering Strik indtager København

Vi er så heldige at Tøndering Strik kommer til Knitwork og København den 27. og 28. april 2019.
Charlotte tager et udvalg af sine dejlige garner, der bliver solgt fra Knitworkbutikken. Der er gratis the og kaffe i butikken imens.

Samtidig holder hun både lørdag og søndag hendes skønne workshop Tønderings Laboratorium. læs mere her.

Vi glæder os rigtigt meget til weekenden og håber at se så mange af jer som muligt.

Butikken er åben lørdag 10 – 16 og søndag 10- 14

Charlotte flytter butikken til Knitwork

Tønderings Laboratorium kommer på besøg

Tøndering Strik er en nørdet garnbutik beliggende i det hyggelige Århusianske Latinerkvarter.
Charlotte Tøndering  har i sin butik specialiseret sig i lækre, rene materialer – alle garner kan stå alene, men samtidigt er de oplagte at kombinere og gør det dermed muligt at designe sit eget garn eller udtryk.
Butikken tager sit afsæt i en årtier lang glæde ved Isagers garner, kombineret med en kæmpe fascination af ITO’s japanske garnkvaliteter i silke, papir, ramie, uld, mohair, alpaca og rustfrit stål. Charlotte designer i alle butikkens garner, det gælder også den bløde, geniale eco-certificerede og delvist recyclede cashmere.

Tønderings Laboratorium er opstået i butikkens baglokale og i denne weekend ruller laboratoriet til København og slår sig for en tid ned i KNITWORK’s lokaler.
Om laboratoriet fortæller Charlotte flg.:

Jeg tager afsæt i et kompendium med udvalgte mønstre og dækker et kæmpe garn-tag-selv-bord med alle de bedste materialer. Herefter er det muligt at boltre sig i de lækreste garner og eksperimentere med teknikker og sammensætninger.
Medbring et udvalg af strikkepinde fra nr. 3 til nr. 5.